Compartir
Hidden Persuaders in Cocoa and Chocolate: A Flavor Lexicon for Cocoa and Chocolate Sensory Professionals (en Inglés)
Renata Januszewska (Autor)
·
Woodhead Publishing
· Tapa Blanda
Hidden Persuaders in Cocoa and Chocolate: A Flavor Lexicon for Cocoa and Chocolate Sensory Professionals (en Inglés) - Renata Januszewska
$ 82.266
$ 102.833
Ahorras: $ 20.567
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 24 de Julio y el
Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Hidden Persuaders in Cocoa and Chocolate: A Flavor Lexicon for Cocoa and Chocolate Sensory Professionals (en Inglés)"
Hidden Persuaders of Cocoa and Chocolate: A Flavor Lexicon for Cocoa and Chocolate Sensory Professionals provides an overview of the tastes, aromas and notes describing cocoa and chocolate. In addition to exploring tastes, aromas and notes, the book broadens the language for describing chocolate by relating tasting experiences to the process of pairing flavors. This resource, designed for both academics and those working in research and development, equips the reader to describe these attributes in a sensory language for the purposes of new product development or quality improvement.Provides an overview of the tastes, aromas and notes describing cocoa and chocolateFeatures scientific explanations of the volatile and non-volatile aspects of each flavorContains science-based categorization of taste, various aromas, trigeminal sensations and atypical flavors
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.