Compartir
Patchouli Herb: Commercial Growing Practices and Economic Importance (All About Aromatic Herbs) (en Inglés)
Ciju Roby Jose (Autor)
·
Createspace Independent Publishing Platform
· Tapa Blanda
Patchouli Herb: Commercial Growing Practices and Economic Importance (All About Aromatic Herbs) (en Inglés) - Ciju Roby Jose
$ 37.919
$ 47.399
Ahorras: $ 9.480
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 05 de Agosto y el
Miércoles 14 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Patchouli Herb: Commercial Growing Practices and Economic Importance (All About Aromatic Herbs) (en Inglés)"
Scientific name of Patchouli is Pogostemon patchouli (Syn. Pogostemon cablin). Patchouli belongs to mint family i.e. Labiatae or Lamiaceae. Patchouli is a tropical, perennial aromatic herb which is mainly grown for its aromatic leaves. Patchouli oil, a highly fragrant essential oil, is extracted from its dried herbage. Patchouli is also known as Stink Weed or Pucha Pot (Putcha-Pat). There are several species of patchouli under cultivation such as Pogostemon patchouli, Pogostemon commosum, Pogostemon hortensis, Pogostemon heyneasus and Pogostemon plectranthoides. However, Pogostemon patchouli yields the highest quality patchouli oil and is, therefore, widely cultivated for commercial purposes.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.