Compartir
Cook with Annapurna Desai: Original Recipes Collected and Verified by Annapurna Desai over 6 Decades (en Inglés)
Ajit Kumar Mahendra
(Autor)
·
Notion Press, Inc
· Tapa Blanda
Cook with Annapurna Desai: Original Recipes Collected and Verified by Annapurna Desai over 6 Decades (en Inglés) - Ajit Kumar Mahendra
$ 32.132
$ 53.553
Ahorras: $ 21.421
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 23 de Agosto y el
Martes 03 de Septiembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Cook with Annapurna Desai: Original Recipes Collected and Verified by Annapurna Desai over 6 Decades (en Inglés)"
The book contains both vegetarian and non-vegetarian recipes. What sets them apart is the authenticity. They are direct from the original source. The Gujarati recipes like Gol Kayari and Undhiya are made in Gujarati (Desai) households. The South Indian recipes have typical Karnataka flavour. Some Hyderabadi dishes are unique like the jahangiri kebab which was obtained from a Muslim cook engaged by the family. Other Hyderabadi recipes are based on dishes made in Muslim households. This is due to the fact that Annapurna Desai was born and grew up in Hyderabad and with strong social links to Muslim families. She married into a Gujarati family from Bombay and settled in Bangalore.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.