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portada Effect of Drying Methods & KMS on Storage Life of Banana Fig (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
120
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.7 cm
Peso
0.19 kg.
ISBN13
9786207468508

Effect of Drying Methods & KMS on Storage Life of Banana Fig (en Inglés)

Sainath S. Mingire (Autor) · Ashok Y. Savvashe (Autor) · Ganesh B. Mandalik (Autor) · LAP Lambert Academic Publishing · Tapa Blanda

Effect of Drying Methods & KMS on Storage Life of Banana Fig (en Inglés) - Savvashe, Ashok Y. ; Mingire, Sainath S. ; Mandalik, Ganesh B.

Libro Nuevo

$ 159.658

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 29 de Julio y el Miércoles 07 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Effect of Drying Methods & KMS on Storage Life of Banana Fig (en Inglés)"

The treatments of preservative at 0.1 % KMS was significantly superior in respect to highest content of acidity, total sugar and reducing sugar which was increased while moisture, pH, TSS and non-reducing sugar content was remained steady during storage period. In respect to storage condition the banana fig stored in 160C temperature remained higher content of acidity and TSS (per cent) while the moisture (%) was at lower level which showed quality of fig, moreover pH, total sugar, reducing sugar and non reducing sugar was remained static during the storage period. The combination of hot-air drying + 0.1% KMS + room temperature treatment proved superiority in respect to higher content of acidity, total sugar and reducing sugar while the TSS, pH and non-reducing sugar was remained steady with decreasing level during storage period. Sensory evaluation of banana fig in respect to colour, flavour, texture, taste and overall consumers acceptance, the treatment combination of oven drying + 0.2% KMS + 160C temperature condition showed best quality products during the entire storage period. Hence these treatment combination out rightly well adopted while banana fig processing.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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