Compartir
Food and Conflict in Europe in the Age of the Two World Wars (en Inglés)
Trentmann, F. ; Just, F. (Autor)
·
Palgrave MacMillan
· Tapa Blanda
Food and Conflict in Europe in the Age of the Two World Wars (en Inglés) - Trentmann, F. ; Just, F.
$ 79.357
$ 132.262
Ahorras: $ 52.905
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 25 de Julio y el
Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food and Conflict in Europe in the Age of the Two World Wars (en Inglés)"
This volume examines conflicts over food and their implications for European societies in the first half of the Twentieth century. Food shortages and famines, fears of deprivation, and food regulations and controls were a shared European experience in this period. Conflicts over food, however, developed differently in different regions, under different regimes, and within different social groups. These developments had stark consequences for social solidarity and physical survival. Ranging across Europe, from Scandinavia and Britain to Germany, Italy and the Soviet Union, this volume explores the political, economic and cultural dynamics that shaped conflicts over food and their legacies.