Buscadays Hasta 40% en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Improving the Thermal Processing of Foods (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2004
Idioma
Inglés
N° páginas
520
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.0 x 17.2 x 3.3 cm
Peso
0.92 kg.
ISBN
1855737302
ISBN13
9781855737303

Improving the Thermal Processing of Foods (en Inglés)

Richardson, P. (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Dura

Improving the Thermal Processing of Foods (en Inglés) - Richardson, P.

Libro Físico

$ 362.283

$ 452.853

Ahorras: $ 90.571

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 30 de Julio y el Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Improving the Thermal Processing of Foods (en Inglés)"

The application of heat is both an important method of preserving foods and a means of developing texture, flavour and colour. It has long been recognised that thermal technologies must ensure the safety of food without compromising food quality. Improving the thermal processing of foods summarises key research both on improving particular thermal processing techniques and measuring their effectiveness.Part one examines how best to optimise thermal processes, with chapters addressing safety and quality, efficiency and productivity and the application of computational fluid dynamics. Part two focuses on developments in technologies for sterilisation and pasteurisation with chapters on modelling retort temperature control and developments in packaging, sous-vide and cook-chill processing. There are chapters covering continuous heat processing, including developments in tubular heat exchangers, aseptic processing and ohmic and air impingement heating. The fourth part considers the validation of thermal processes, modelling heat penetration curves, using data loggers and time-temperature integrators and other new measuring techniques. The final group of chapters detail methods of analysing microbial inactivation in thermal processing and identifying and dealing with heat-resistant bacteria.Improving the thermal processing of foods is a standard reference book for those working in the food processing industry.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes