Arranco el Invierno conocé nuestras increíbles ofertas y promociones en miles de libro  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Indigenous Fermented Foods of South Asia (Fermented Foods and Beverages Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
886
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 5.1 cm
Peso
1.54 kg.
ISBN13
9780367377076
N° edición
1

Indigenous Fermented Foods of South Asia (Fermented Foods and Beverages Series) (en Inglés)

V. K. Joshi (Ilustrado por) · CRC Press · Tapa Blanda

Indigenous Fermented Foods of South Asia (Fermented Foods and Beverages Series) (en Inglés) - Joshi, V. K.

Libro Nuevo

$ 92.853

$ 116.066

Ahorras: $ 23.213

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 25 de Julio y el Martes 06 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Indigenous Fermented Foods of South Asia (Fermented Foods and Beverages Series) (en Inglés)"

Indigenous Fermented Foods of South Asia covers the foods of India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Nepal, Bhutan, Maldives, and Afghanistan. For each type of food, its microbiology, biochemistry, biotechnology, quality, and nutritional value is covered in depth.The book discusses numerous topics including various types of fermented foods, their origin, history and ethnicity, the role of fermented foods in health, and the microbiology and biochemistry of indigenous fermented foods. The composition and nutritive value of fermented foods are also addressed along with other aspects related to quality and safety, including the toxicity of indigenous fermented foods.Specific chapters are devoted to the preparation of indigenous fermented foods--including cereal-based fermented foods, vinegars, milk products, mushrooms, alcoholic fermented products, and fruit and vegetable products--as well as the indigenous technologies used to produce them.The biotechnological aspects of indigenous fermented products and molecular techniques employed are explained along with issues related to industrialization, socio-economic conditions, and the sustainability of indigenous fermented foods. Drawing upon the expertise from leaders in the field, the book consolidates a significant amount of new data on South Asian foods, making this a valuable resource for all those interested in fermented foods.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes