Compartir
Jews, Food, and Spain: The Oldest Medieval Spanish Cookbook and the Sephardic Culinary Heritage (en Inglés)
Hélène Jawhara Piñer
(Autor)
·
Paul Freedman
(Prefacio de)
·
Academic Studies Press
· Tapa Dura
Jews, Food, and Spain: The Oldest Medieval Spanish Cookbook and the Sephardic Culinary Heritage (en Inglés) - Piñer, Hélène Jawhara ; Freedman, Paul
$ 108.498
$ 135.622
Ahorras: $ 27.124
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 19 de Julio y el
Martes 30 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Jews, Food, and Spain: The Oldest Medieval Spanish Cookbook and the Sephardic Culinary Heritage (en Inglés)"
In this intricate and absorbing study, Hélène Jawhara Piñer presents readers with the dishes, ingredients, techniques, and aesthetic principles that make up a sophisticated and attractive cuisine, one that has had a mostly unremarked influence on modern Spanish and Portuguese recipes.