Buscadays Hasta 40% en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada microorganisms in foods 6: microbial ecology of food commodities (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
764
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 3.9 cm
Peso
1.33 kg.
ISBN
1441934650
ISBN13
9781441934659
N° edición
0002

microorganisms in foods 6: microbial ecology of food commodities (en Inglés)

International Commission on Microbiologi (Autor) · Springer · Tapa Blanda

microorganisms in foods 6: microbial ecology of food commodities (en Inglés) - International Commission on Microbiologi

Libro Nuevo

$ 471.790

$ 786.317

Ahorras: $ 314.527

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 24 de Julio y el Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "microorganisms in foods 6: microbial ecology of food commodities (en Inglés)"

The second edition ofMicrobiologyofFoods6: MicrobialEcologyofFoodCommodities was written by the ICMSF, comprising 16 scientists from 11 countries, plus consultants and other contributors to chapters. The intention of the second edition was to bring the ?rst edition (published in 1996) up to date, taking into account developments in food processing and packaging, new products, and recognition of new pathogens and their control acquired since the ?rst edition. Theoverallstructure ofthechapters hasbeen retained, vizeachcovers(i)theimportantpropertiesof thefoodcommoditythataffectitsmicrobialcontentandecology, (ii)theinitialmicro?oraatslaughteror harvest, (iii) the effects of harvesting, transportation, processing, and storage on the microbial content, and (iv) an assessment of the hazards and risks of the food commodities and (v) the processes applied to control the microbial load. In 1980s, control of food safety was largely by inspection and compliance with hygiene regulations, together with end-product testing.MicroorganismsinFoods2: SamplingforMicrobiologicalAnalysis: PrinciplesandSpeci?cApplications(2nded.1986)putsuchtestingonasounderstatisticalbasisthrough samplingplans, whichremainusefulwhenthereisnoinformationontheconditionsunderwhichafood has been produced or processed, e.g. at port-of-entry. At an early stage, the Commission recognized that no sampling plan can ensure the absence of a pathogen in food. Testing foods at ports of entry, or elsewhere in the food chain, cannot guarantee food safety.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes