Compartir
Non-Conventional Starch Sources: Properties, Functionality, and Applications (en Inglés)
Lorenzo Jose Manuel,Bangar Sneh Punia (Autor)
·
Academic Press
· Tapa Blanda
Non-Conventional Starch Sources: Properties, Functionality, and Applications (en Inglés) - Lorenzo Jose Manuel,Bangar Sneh Punia
$ 164.824
$ 274.707
Ahorras: $ 109.883
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: España
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 29 de Julio y el
Jueves 08 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Non-Conventional Starch Sources: Properties, Functionality, and Applications (en Inglés)"
Non-Conventional Starch Sources: Properties, Functionality, and Applications presents the use of non-conventional, unutilized, and underutilized sources to isolate, characterize and functionalize starches. Specific attention is paid to the sources' application in foods as well as their incorporation into packaging through films and coatings. Broken into seven sections, this book addresses sources from fruit seeds, cereals and millets, pseudo-cereals, seeds, roots and tubers, rhizome and legumes. Food scientists, technologists and students and researchers studying related fields will benefit from this important reference.