Compartir
Recent Advances of Spectrometric and Spectroscopic Techniques in Food Quality and Safety (en Inglés)
Lu, Weiying ; Chen, Yanping (Autor)
·
Mdpi AG
· Tapa Dura
Recent Advances of Spectrometric and Spectroscopic Techniques in Food Quality and Safety (en Inglés) - Lu, Weiying ; Chen, Yanping
$ 94.182
$ 156.970
Ahorras: $ 62.788
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 19 de Agosto y el
Miércoles 28 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Recent Advances of Spectrometric and Spectroscopic Techniques in Food Quality and Safety (en Inglés)"
Today, spectrometric and spectroscopic techniques are the gold standard for studying food quality and safety. They are ideal and versatile tools in the evaluation of functional components, such as proteins and lipids, as well as key components related to food safety, such as pesticide residues, pollutants, authentication, and illicit adulterants. Spectrometry and spectroscopy are also the cornerstone of many modern biochemical techniques, such as proteomics and metabolomics. This Special Issue, entitled "Recent Advances of Spectrometric and Spectroscopic Techniques in Food Quality and Safety" introduced explorations and advancements in food quality and safety and prospects for future application trends related to spectrometry and spectroscopy.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.