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portada the kitchen chemist - gluten and dairy free baking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
50
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.0 x 0.3 cm
Peso
0.14 kg.
ISBN
1105021289
ISBN13
9781105021282

the kitchen chemist - gluten and dairy free baking (en Inglés)

Enjelle F. Randall (Autor) · Lulu.com · Tapa Blanda

the kitchen chemist - gluten and dairy free baking (en Inglés) - Randall, Enjelle F.

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "the kitchen chemist - gluten and dairy free baking (en Inglés)"

The Kitchen Chemist - Gluten and Dairy Free Baking brings back the enjoyment of baking to those who think they can't participate in the office cookie exchange, Saturday morning muffins or traditional holiday baking. You can enjoy all your old favorite baked goods - just made gluten and dairy free!

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El libro está escrito en Inglés.
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