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portada The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.7 x 13.7 x 2.2 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN
080508939X
ISBN13
9780805089394
N° edición
2

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America (en Inglés)

Michael Ruhlman (Autor) · Holt McDougal · Tapa Blanda

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America (en Inglés) - Ruhlman, Michael

Libro Físico

$ 45.075

$ 56.344

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America (en Inglés)"

Well reported and heartfelt, Ruhlman communicates the passion that draws the acolyte to this precise and frantic profession.--The New York Times Book Review Just over a decade ago, journalist Michael Ruhlman donned a chef's jacket and houndstooth-check pants to join the students at the Culinary Institute of America, the country's oldest and most influential cooking school. But The Making of a Chef is not just about holding a knife or slicing an onion; it's also about the nature and spirit of being a professional cook and the people who enter the profession. As Ruhlman--now an expert on the fundamentals of cooking--recounts his growing mastery of the skills of his adopted profession, he propels himself and his readers through a score of kitchens and classrooms in search of the elusive, unnameable elements of great food. Incisively reported, with an insider's passion and attention to detail, The Making of a Chef remains the most vivid and compelling memoir of a professional culinary education on record.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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