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portada The Whole Duck: Inspired Recipes From Chefs, Butchers, and the Family at Liberty Ducks (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 21.6 x 3.0 cm
Peso
1.07 kg.
ISBN13
9781951836610

The Whole Duck: Inspired Recipes From Chefs, Butchers, and the Family at Liberty Ducks (en Inglés)

Jennifer Reichardt (Autor) · Chris Cosentino (Prefacio de) · Harry N. Abrams · Tapa Dura

The Whole Duck: Inspired Recipes From Chefs, Butchers, and the Family at Liberty Ducks (en Inglés) - Reichardt, Jennifer ; Cosentino, Chris

Libro Físico

$ 55.354

$ 69.193

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Whole Duck: Inspired Recipes From Chefs, Butchers, and the Family at Liberty Ducks (en Inglés)"

From the lauded multigenerational farming family behind Liberty Ducks, an all-encompassing guide for everything you need to know about preparing and cooking duck Showcasing more than eighty recipes from the owners of the farm along with over fifty top chefs and butchers from around the country, this indispensable cookbook takes the mystery out of cooking the sometimes-intimidating waterfowl. Straightforward instructions will enable you to master the basics, including butchering, the secret to crispy skin, making stock, and rendering fat, and pairing the ideal drink with your dishes. A collection of must-have charcuterie recipes along with irresistible starters, soups, salads, main courses, and (even) desserts offer a depth of global flavors. Kick off a cocktail party with Hatcho Miso Duck Liver Pâté, Smokey Black Cardamom Duck Momos, or Duck Carnitas Street Tacos or enjoy an al fresco lunch with Crispy Duck, Kumquat, and Date Salad with Pistachios or Tangy Duck Noodle Salad with Herbs and Cucumber. Enjoy comforting Duck Sugo Cavatelli with Herbs and Orange Zest, Duck Jambalaya, or Granny's Duck Meat Loaf for a weeknight family dinner, or pull out all the stops with Moroccan Duck Confit Basteeya or Roasted Maple-Glazed Duck with Butternut Squash Hash for a special occasion meal. And no meal is complete without a decadent dessert, like Duck Egg Custards with Plum Compote or Double Chocolate Duck Fat Cabernet Cake. Inviting you to create and savor restaurant-inspired dishes in the comfort of your home, The Whole Duck will have you cooking duck like a pro.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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